Nybygg/totalentreprise

Har du en tomt med eller uten eksisterende bolig og ønsker å bygge nytt. Vi kommer gjerne og ser på prosjektet ditt og evaluerer hva som skal til for at du som kunde får oppfylt drømmen din. Vi har samarbeidspartnere innenfor alle nødvendige bygningsmessige fag og rådgivende fag for tegning, søknad og prosjektering. På denne måten får dere et hovedkontaktpunkt og lettere samhandling igjennom byggeprosessen fra første befaring til overlevering.

Som kunde kan en være trygg på kvalitetsrik leveranse og oppfølging igjennom hele byggeprosessen. I produksjonen har vi en byggmester med 20 års erfaring innenfor nybygg og bedrifts erfaring med flere prosjekter i gjeldende segment. Ingeniør/prosjektleder med strukturerte gjennomføringsprosedyrer og kundevennlig rådgivning igjennom hele prosessen.

Kontraktsmessig følger vi Norsk Standard innenfor gjeldende segment og entrepriseform, for å sikre interessene til deg som kunde og oss som bedrift. Vi er godt kjent med NS8405 og NS8407, tilhørende underentreprisekontrakter, bustadsoppføringsloven og håndverkertjenesteloven. Vi utfører også nødvendig arbeid innenfor byggherreforskriften om ønskelig.

Kontakt oss
© Murpartner Bergen AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram