Om oss

Bygg og Murpartner består av to selskaper, BMP Drift AS med tømrere og BMP Mur AS som eget selskap for murerne. Begge selskapene er datterselskaper for Bygg og Murpartner AS.

Begge selskapene jobber individuelt for seg selv, men vi deler noen ressurser for å være mer effektiv utad i markedet. På denne måten kan vi sikre gode priser og en flytende service på tømrer og murer tjenester for deg som kunde.

Vi er per dags dato 10 ansatte i BMP drift og 12 ansatte i BMP mur. Våre ansatte består av 5 lærlinger, 5 tømrere, en byggmester, en fagskole ingeniør bygg, 6 murere og 3 murmestere, med ambisjoner om vekst i 2023 og 2024. I den sammenheng satser vi mer på å kunne utvide arbeidet vårt til større byggeprosjekter for lettere å kunne sikre trygge og gode arbeidsplasser.

Dagens arbeidsplasser for produksjonen vår består i dag av små og store jobber, innenfor rehabilitering og nybygg. Vi kan skilte med mye erfaring etter 11 års drift og ansatte med til sammen 250års erfaring. Dette kvalitetsstempelet nyter kundene våre alltids godt av.

Kontakt oss

Aleksander Ramsøy

Prosjektleder og Ingeniør bygg

90 85 40 01

Tage Skare

Daglig leder

92 09 21 85

Våre selskaper

© Murpartner Bergen AS
Utviklet av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram